Team

Spataderkliniek Amsterdam werkt met een team van medisch specialisten: dermatoloog-fleboloog Reina Krijnen is gepromoveerd in spataderbehandeling en heeft net als chirurg Peter Hintzen jaren lange ervaring in flebologische ingrepen. Flebologe Denise Eijsman legt zich toe op het inspuiten van de spataderen (sclerocompressietherapie). Het team bestaat voorts uit 2 doktersassistentes en 2 receptionistes. In het centrum wordt vooral verzekerde zorg geboden, vergelijkbaar met een polikliniek in een ziekenhuis.

Mevrouw dr. R. Krijnen is dermatoloog, gespecialiseerd in flebologie. Zij schreef een proefschrift over de relatie tussen werkomstandigheden en spataderen. Mw Krijnen heeft Dermatologsch Centrum Wetering en Spataderkliniek Amsterdam opgericht, met de bedoeling zorg te bieden in een patient vriendelijke omgeving, met aandacht en tijd voor patienten.
Mevrouw drs. D.F. Westerheijden heeft haar opleiding tot arts aan de VU gevolgd en is verbonden als fleboloog aan Dermatologisch Centrum Wetering/Spataderkliniek Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in onderzoek en scleroseren (inspuiten) van spataderen. Voorts is zij deskundig in cosmetische behandelingen, zoals Botox en fillers.
Mw. drs. S.I. Langendoen, dermatoloog. Mevrouw Langendoen is opgeleid tot dermatoloog in het Erasmus MC in Rotterdam. Zij werkte daar als staflid en heeft vele arts-assistenten opgeleid in de flebologie. Zij is redacteur en auteur van het Handboek Flebologie, het standaard leerboek in Nederland. Sinds 2014 is zij ons team komen versterken. Zij heeft veel ervaring met flebologische diagnostiek en behandelingen, in spataderkliniek Amsterdam doet zij vooral de ambulante flebectomie├źn.
Mevrouw K. Hoogland, vaatlaborante
De heer E.J.A. van de Nes, doktersassistent
Mevrouw S. Ribeiro Paz, doktersassistente
Mevrouw L. Zuur-Schippers, receptioniste
Mevrouw M. Milo, receptioniste/kwaliteitsmedewerker
Meer informatie?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 en
van 13.30 tot 16.30 en op woensdagavond
van 18.00 tot 20.00 op 020 - 820 09 68

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

08.30 - 12.30

13.30 - 16.30

woensdagavond

18.00 - 20.00